به نظر ميرسد در روزهاي اخير و از سوي برخي سياسيون تلاش هاي نامطلوبي عليه اجراي انتخابات آغاز شده تا بار ديگر شبهاتي همچون القاي تقلب در انتخابات را مطرح كنند و اين دقيقاً همان مواضع ضد انقلاب و عوامل داخلي و خارجي استكبار جهاني است.
مصطفي محمد نجار وزير كشور در واكنش به اينگونه اخبار جعلي عليه دولت با ابراز تأسف از چنين رويكردي از سوي برخي سياسيون اظهار داشت: شايعهسازي و حاشيهسازيها هيچ خللي در اراده خادمين ملت به وجود نخواهد آورد. در دولت خدمتگزار هيچكس به اين شايعهسازيها توجه نميكند، در جامعه نيز همينطور و كابينه كارها و امور مختلف را پيش خواهد برد. ما كار خود را محكم انجام ميدهيم و به موفقيت كارها ميانديشيم نه حاشيهسازيهاي برخي سياسيون.
سيدمحمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز با اظهار تأسف از چنين رويكردهاي غلطي كه برخي سياسيون در پيش گرفتهاند، بر رعايت اخلاق اسلامي و عدم دروغگويي و دروغپردازي در جامعه سياسي كشور تأكيد كرد. عضو كابينه دهم گفت: يكي از اقدامات ناشايستي كه در برخي رسانهها، خبرگزاريها، پايگاههاي خبري، روزنامهها و در مواردي حتي رسانه ملي نيز صورت ميگيرد، انعكاس برخي اخبار جعلي است كه بلافاصله تكذيب ميشود.
وي با طرح پرسشهايي خطاب به سياسيون سوال كرد: چرا بايد اذهان جامعه، مردم و افكار عمومي را با چنين اخباري متزلزل كرد؟ چرا بايد با رويكردي غلط و نادرست اعتماد مردم را از بين برد و اذهان آنها را مشغول كرد؟ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: برخي سياسيون و رسانههاي آنان ميدانند كه اينگونه اخبار هيچ پايه و اساسي ندارد، اما با كمال تأسف آنرا اعلام ميكنند و بعد از مدتي نيز تكذيبيه آن خبر را ميزنند. كساني كه اين شيوهها را مطرح ميكنند، خيرخواهانه عمل نميكنند، چرا كه اگر كسي دلسوز نظام باشد، چنين به جعل اخبار نميپردازد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه با بيان اينكه اختلافات سياسي بايد در جاي خود مورد توجه باشد، گفت: هر كس ميتواند از رقيب سياسي خود انتقاد كند، نقد منصفانه داشته باشد و يا اينكه خود و توانمنديهاي خود را بيان كند و اين در انتخابات و مبارزات انتخاباتي پذيرفتني است، اما مطرح كردن اخباري كه پايه و اساسي ندارد، موجب بهرهبرداري دشمنان خواهد شد.
وي افزود: اين جعليات عيناً در راديو و رسانههاي بيگانه بازخورد دارد و آنها براساس چنين اخباري به تحليل و ميزگرد ميپردازند. جالب آنجاست زماني كه آن خبر تكذيب ميشود، به جاي صادقانه عمل كردن و اعلام تكذيبيه، ميگويند خبر صحت داشته، اما به دلايلي منتفي شده كه اين مسئله نيز باز منجر به وجود فرصتي براي القائات ميشود.
وي افزود: توصيه هميشگي ما به دوستان رسانهها و پايگاههاي خبري اين بود كه در اين موارد بيشتر دقت كنند، دشمن دائماً در حال تهديد كشور ماست، الآن امريكاييها آن داستان ساختگي و ناشيانه ترور سفير عربستان را مطرح كردهاند كه چنين اقداماتي و جعل اخبار موجب زمينهسازي افكار عمومي جهان عليه ما خواهد شد. حسيني ادامه داد: با اينگونه اقدامات آنگاه هم كه تحريم ميكنند، اين تصور به وجود ميآيد كه لابد حقشان بوده و دشمن به بهرهبرداري ميپردازد.
عضو كابينه دهم در ادامه گفت: جالب آنجاست كه برخي هم بيتوجه به مصالح و منافع ملي اصرار بر مطرح كردن خبر دروغ دارند، ما مواردي داشتهايم كه يك پايگاه خبري، خبري كذب را درج كرده بعد تكذيبيه آن صادر شده اما آن پايگاه خبري تكذيبيه را نگه داشته تا بقيه رسانهها و پايگاهها از آن خبر دروغ استفاده كنند و بعد تكذيبيه آن را منتشر كند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به جنبههاي ديگر تخريبهاي برخي سياسيون اشاره كرد و افزود: از سوي ديگر برخي، مسائلي همچون تحريك قوميتها يا اختلاف در استانها را پيگيري ميكنند كه اين مسئله نيز خلاف مصالح و امنيت كشور است به طور مثال تصميم گرفته ميشود از يك استان به استان ديگر آبرساني شود، يك مرتبه مسائلي را مطرح ميكنند كه مناسب كشور و جامعه ما نيست.
علي نيكزاد ديگر عضو كابينه دهم هم از شيوه مطرح كردن اخبار جعلي از سوي برخي افراد و گروههاي سياسي انتقاد كرد و گفت: اگر اخبار آنان صحت دارد بايد براي آن مدرك و سند بياورند.
وي با اشاره به جعل خبري در مورد بركناري وزير كشور ادامه داد: وزير كشور و وزارت كشور كار خود را انجام ميدهند. نيكزاد در ادامه گفت: مثلاً ادعا شده در كشور تسهيلات پرداخت نميشود، سوال اين است پس اين 22 هزار ميليارد تومان تسهيلات در كجا هزينه شده است؟ متأسفانه مسائلي را مطرح ميكنند كه خود هم ميدانند كه نميتوانند آنها را ثابت كنند.
/2929