دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با بیان اینکه موضوع مرگ نوزاد سه ماهه اهوازی در بیمارستان ابوذر اهواز در دست بررسی است، گفت: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و اقدامات تحقیقاتی آغاز شده است.

صادق جعفری چگنی در گفتگو با خبرنگارخبرآنلاین، اظهار کرد: این کودک که به‌دلیل بیماری قلبی از بیمارستان ابوذر به بیمارستان گلستان اعزام و تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، پس از بازگشت به بخش ICU بیمارستان ابوذر فوت کرد.

وی افزود: باتوجه به اینکه در میان راه آمبولانس خاموش شد و کودک با تاخیر به بیمارستان ابوذر رسید و باتوجه به شکایت خانواده وی از اورژانس پیش بیمارستانی اهواز، پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شد.

جعفری چگنی گفت: جسد برای معاینه به پزشکی قانونی انتقال داده و پس از انجام معاینات، علت مرگ بیماری قلبی اعلام شد که باتوجه به درخواست خانواده متوفی، جواز دفن صادر شد.

دادستان مرکز استان ادامه داد: در راستای نظارت بر حقوق عامه و تشخیص درصد قصور احتمالی افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با این موضوع، پرونده بالینی بیمار از بیمارستان اخذ و برای بررسی بیشتر عملکرد پزشکان معالج به نظام پزشکی استان ارجاع شد.

جعفری چگنی تصریح کرد: همچنین درخصوص علت توقف خودروی آمبولانس، موضوع به کارشناس ارجاع شد و با تشخیص علت فنی توقف آن، با قصور یا ترک فعل عوامل مرتبط با موضوع برخورد قانونی خواهد شد.

خبرنگار؛مهدی حساکره

۴۶