در جریان دیدار چهره به چهره رئیس​جمهور با مردم تهران در وزارت کشور، نامه کودکی به نام امیرمهدی به احمدی​نژاد داده شد که وی نیز به آن پاسخ داد.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس عکسی که پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری از این نامه منتشر کرده است، امیرمهدی نامه​اش به احمدی نژاد را اینگونه آغاز کرده است: سلام آقای احمدی نژاد، اسم من امیرمهدی است. من شما را خیلی دوست دارم و عکس شما را در اتاقم چسبانده​ام.
او در بخشی از این نامه، رئیس​جمهور را رجایی دیگری خطاب کرده و تا آنجا که از روی عکس خوانده می​شود نوشته است: «من برای اینکه شما رای بیاورید سوره توحید خواندم و مادرم هم صلوات فرستاد. وقتی شما به اسلامشهر آمدید، من با پدر و مادر و رضا به اسلامشهر آمدیم اما نتوانستیم شما را ببینیم. »
در پایان نامه، امیرمهدی نوشته است: من می​خواهم در آینده در تیم پیروزی باشم. من شما را خیلی دوست دارم.آزاد باش ای ایران، از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران.
رئیس​جمهور هم در پاسخ به نامه امیرمهدی نوشته است: امیدوارم با ایمان و تلاش و توسل به امام زمان(عج) در تمام زندگی موفق و سالم و برای پدر و مادرتان نور چشم باشید. نامه خوب امیرمهدی عزیز را خواندم و خوشحال شدم. خدا یار و نگهدار شما باشد.
/2929
 
منبع: خبرآنلاین