احمد وحیدی، وزیر کشور در دیدار با نماینده استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دیدار هیئت دولت با رهبر انقلاب گفت: حضرت آقا در دیدار با رئیس جمهور و وزرا، زمانی که آیتالله رئیسی ارائه گزارش داشتند، فرمودند «از تلاشها و اقدامات دولت بیش از اینها اطلاع دارم» و بنابراین ما رضایت حضرت آقا را رضایت امام زمان(عج) تلقی کرده و بسیار برای ما خوشایند بود.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در مورد معیشت و گرانی مسکن نیز تذکر دادند که با رفع این موارد و بیان اقدامات و دستاوردها و موانع برای مردم، شهد شیرین کارها با برخی موارد دچار تلخی نشود.
وزیر کشور تصریح کرد: آیتالله رئیسی با تمام وجود میخواهد تأکیدات و فرمایشات حضرت آقا اجرایی شود و با تمام وجود پایبند به احکام و ارزشهای الهی است؛ اما دشمن نمیخواهد به دست او موفقیت چشمگیری رخ دهد.
وزیر کشور اظهار کرد: حضور و مشارکت حداکثری مردم پای صندوقهای رأی مهمترین مطلبی است که دشمن در تلاش برای عدم تحقق آن است که ما باید در راستای خنثیسازی توطئه و دسیسه دشمنان گام برداریم.
وحیدی گفت: انتخابات پیش رو نقطه کلیدی مهمی برای ناامید کردن دشمن است.
۲۷۲۷