روزنامه ایران بحش هایی از موضع روزگذشته سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهور اسبق کشورمان درباره حوادث اخیر غزه را منتشر کرد.

روزنامه ایران نوشت:

محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات درباره اتفاقات اخیر در سرزمین های اشغالی گفت: «بیش از نیم قرن است که دولتی با اشغال سرزمین دیگری بر آنجا مسلط شده و آنچه کرده عبارت است از سلاخی مداوم مردم فلسطین در درون و آواره کردن آنان و نیز تحقیر دولت‌هایی که به هر حال دچار ملاحظه‌کاری شده و موضع درستی در قبال آنچه جریان دارد، نگرفته‌اند.»

بادامچیان: قانون اساسی نیازمند تحول است /به اصلاح طلبان اعتقادی ندارم، آنها از ژینا حمایت کردند!

پاسخ قاطعانه و متفاوت محمدجواد ظریف به اظهارات وزیر جنگ‌ اسرائیل

وی اضافه کرد: «غرب دارد با دستپاچگی از اسرائیل طرفداری بی‌قید و شرط می‌کند و فقط برای کشته‌شدگان اسرائیلی ابراز ناراحتی می‌کند ولی از کشتار و جنایت‌هایی که در غزه انجام می‌گیرد، حرفی نمی‌زند.»

این اظهارات در حالی است که چهره‌هایی مانند صادق زیباکلام، از ابتدای عملیات اخیر مقاومت تاکنون مواضعی اتخاذ کرده‌اند که باعث خشنودی و رضایت صهیونیست‌ها شده، تا جایی که این اظهارات را بارها بازنشر کرده‌اند.

27302