در بهار ۱۳۵۳ هر نوع ساندویچی را میشد در اغذیه فروشیهای تهران سفارش داد به جز انواع ساندویج سوسیس و کالباس. روزنامه اطلاعات ۱۵ اردیبهشت ۱۳۵۳ گزارشی درباره کمبود این دو نوع فرآورده پرطرفدار منتشر کرد.
264 215
۵۰ سال پیش کمبود گوشت باعث شد که مردم از خوردن فرآوردههای گوشتی هم محروم شوند. منبع: اطلاعات
در بهار ۱۳۵۳ هر نوع ساندویچی را میشد در اغذیه فروشیهای تهران سفارش داد به جز انواع ساندویج سوسیس و کالباس. روزنامه اطلاعات ۱۵ اردیبهشت ۱۳۵۳ گزارشی درباره کمبود این دو نوع فرآورده پرطرفدار منتشر کرد.
264 215