کمتر از ۲۴ ساعت تا آغاز ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باقیمانده است. انتخاباتی که بعد از شهادت رئیسی جمهوری کشورمان در سانحه سقوط بالگرد زودتر از موعد مقرر در ۸ تیرماه برگزار خواهد شد تا تکلیف رئیس دولت چهاردهم مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برهمین اساس نیز طی روزهای اخیر اسامی کاندیداها یکی بعد از دیگری رسانه ای شده است، برخی خود مهر تایید بر کاندیداتوری زده اند و برخی دیگر نیز می گویند هنوز تصمیم نگرفته اند، برخی تکذیب می کنند و البته برخی هم هستند که فعلا با سکوت از کنار این سوال که کاندیدا می شوند یا نه عبور کرده اند.

در همین راستا خبرگزاری خبرآنلاین از کاربران محترم خود پرسیده است؛«از میان اسامی رسانه‌ای شده چه کسانی را بهترین گزینه برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ می دانید و چرا؟»

کاربران محترم می توانند پاسخ خود را در قالب کامنت ذیل همین خبر درج فرمایند.

۲۷۲۷

منبع: خبرآنلاین