این نماینده تهران در گفتوگوی مشروحی که با خبرآنلاین داشت، گفت: در میان اصلاح طلبان از یکطرف ابطحی، تحریم را با فلسفه اصلاحات در تعارض میبیند و از سوی دیگر برخی اعضای آنها میگویند که باید انتخابات را تحریم کرد. به نظر من این پارادوکس غیرقابل حل است. همین آقایان ابطحی و تاجزاده که ادعای تقلب در انتخابات گذشته را مطرح کردند، بعد حرفهایشان را تکذیب کردند اما پاسخ ملت را چه کسی باید بدهد؟ آنها با این ادعا، هزینه زیادی را در فتنه 88 به نظام تحمیل کردند و حضور دوباره آنها در انتخابات و رد تقلب در آن هم، هزینه زیادی را به خودشان وارد میکند. همین بحثها را در پایان انتخابات مجلس ششم شاهد بودیم که از یکسو خروج از حاکمیت، تحصن و اعتصاب غذا را دنبال میکردند و از سوی دیگر اصرار داشتند صلاحیتشان تأیید شود تا بار دیگر در انتخابات مجلس هفتم شرکت کنند!
او که می گفت اصولگرایان نیازی به حضور اصلاحطلبها در انتخابات آتی ندارند، افزود: ولی نظام ما نظام بازی است که علاقهمند است مشارکت عمومی حتیالامکان افزایش یابد؛ از اینرو زمینه باز است تا هرکس که به قانون اساسی و ولایت فقیه اعتقاد دارد، وارد فضای سیاسی و رقابتی شود. همانطور که گفتم ما نیازی به حضور اصلاحطلبان در انتخابات آتی نداریم ولی آنها نیازمند حضور در این عرصه هستند تا به کلی از صحنه سیاست کشور حذف نشوند البته حضور یا عدم حضورشان تأثیری بر میزان مشارکت مردم در انتخابات نخواهد داشت، چرا که مردم وظیفه شرعی و دینی خود میدانند که فارغ از دستهبندیهای سیاسی وارد عرصه انتخابات شوند.
غفوریفرد افزود: در تهران همواره حدود 1000 نفر برای 30 کرسی نمایندگان پایتخت در مجلس ثبتنام میکنند. حالا اگر 2، 3 نفر نامزد اصلاحطلب به این جمع اضافه شود یا نشود، چه تفاوتی ایجاد خواهد شد؟ آیا انتخابات با حضور همین 3 نفر است که رقابتی میشود؟ نه اینگونه نیست. آنها چه بیایند و چه نیایند این انتخابات برگزار میشود و نامزدها اعم از اصولگرا یا مستقل با هم رقابت خواهند کرد اما برای خود اصلاحطلبان بهتر است بیایند تا از عرصه حذف نشوند. این توصیه برادرانه من به آنهاست. سابقه سی ساله انقلاب نشان داد که این حرکت مردمی بسیار قویتر از آن است که حضور یک یا چند نفر در آن تاثیر جدی داشته باشد.
متن کامل سخنان وی را اینجا بخوانید.
/2929