برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰ برای انواع غذای ایرانی نرخ‌گذاری شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال عرضه انواع چلوکباب و چلو خورش در رستوران‌های تهران با نرخ‌های مختلف، اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران با هماهنگی ستاد بسیج اقتصادی نرخ مصوب انواع این غذا را در تهران اعلام کرد.

این نرخنامه را به روایت روزنامه اطلاعات ۷ تیر ۱۳۶۰ بخوانید و عکسی از یک کارگر چلوکبابی بازار تهران در همان سال‌ها تماشا کنید که مشغول بازگرداندن ظروف چلوکباب به مغازه است.

۲۲۳۲۲۵

منبع: خبرآنلاین