درست در روزهایی که توجه جهانی به سمت افغانستان معطوف است و تلاشهای شبه نظامیان برای بازپسگیری قدرت از دسترفته مجددا آغاز شده است ، یک عامل انتحاری در پاکستان حادثه آفرید . پاکستان و افغانستان مدتهاست که تبدیل به برادران دو قلو در حوادث تروریستی شده اند . یک روز شبهنظامیان در پاکستان حادثه میآفرینند و روز دیگر افغانستان به واسطه فعالیت تروریستها در صدر اخبار بینالمللی قرار میگیرد . این بار اما در پایتخت پاکستان یک عامل انتحاری در حالی که به خود بمب بسته بود به راحتی وارد دفتر سازمان ملل در مرکز شهر شد و خود را منفجر کرد . انفجار در ساختمانی که به باور عمومی تحت مراقبت شدید قرار دارد . پنج نفر در جریان این حادثه جان خود را از دست دادند . همگی از کارمندان بخش برنامه جهانی غذا بودند . اجساد دو زن پاکستانی و یک کارمند عراقی تا کنون شناسایی شده اند . پس از این حادثه بود که سازمان ملل در بیانیهای نرم از تعطیلی موقت نهادهای وابسته به خود در پایتخت پاکستان خبر داد . نماینده سازمان ملل در پاکستان که ریاست این سازمان را در این کشور بر عهده دارد این حرکت تروریستی را محکوم کرد . فیکرت اکوار در سخنانی در این خصوص گفت : هیچ بهانه ای نمیتواند توجیه خوبی باشد برای کشتن انسانهایی که تنها به پاکستان آمدهاند تا به مردم این کشور کمک کنند.
هنوز هیچکس مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است اما به طور سنتی همه نگاهها به سمت طالبان پاکستان معطوف شده است. به گفته شاهدان عینی این عامل انتحاری که مابین 22 تا 25 سال سن داشت زمانی که در حال عبور از فضای میان لابی ساختمان و بخش مالی بود اقدام به منفجر کردن خود کرد . یکی از شاهدان عینی که از این حادثه جان سالم به در برده است در این خصوص میگوید : ابتدا صدای مهیبی شنیده شد و پس از آن تنها سیلابی از خون بود که زمین را پر کرد . همکاران ما غرق در خون بر زمین افتاده بودند . همزمان با این عملیات انتحاری وزیر داخلی بریتانیا و وزیر ودفاع این کشور وارد اسلام آباد شدند . البته مقامهای پاکی امکان هدف بودن این مقامهای انگلیسی را تکذیب کرده اند .
دفتر سازمان ملل در مرکز اسلام آباد واقع است و دقیقا در مکانی که مملو از نیروهای امنیتی است . اقامتگاه خصوصی زرداری نیز تنها چند مایلی با محل انفجار فاصله دارد . در شرایطی که طالبان پاکستان مسئولیت این حمله را بر عهده بگیرند ، میتوان نتیجه گرفت که با وجود کشته شدن رهبر طالبان و دستگیری بسیاری از سران این گروه ، شبه نظامیان همچنان توان جمع کردن نیرو و تهدید دولت مرکزی را دارند . درست بیست و چهار پیش از این حمله انتحاری بود که بیت الله محسود که رهبری جدید طالبان را در اختیار دارد در مقابل دوربین خبرنگاران حاضر شد و بدین ترتیب به شایعه مرگ خود پایان داد .