فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف ۱۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و ۱۳۵۰ کیلوگرم مواد مخدر، از ابتدای سال در مرزهای استان خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، سردار مجید شجاع در گفتگویی با اشاره به نقش مرزبانان در حراست از مرزهای کشور در حوزه رصد، پایش و مراقبت، اظهارکرد: این استان با بیش از ۸۳۵ کیلومتر نوار مرزی دارای هفت گذرگاه رسمی است که مرزبانان این فرماندهی در سه هنگ مرزی تایباد، سرخس و درگز ماموریت خود را انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون یک تن و ۳۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مرزهای استان کشف و ضبط شده، گفت: همچنین از ابتدای امسال ۱۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای استان کشف شده است.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی افزود: هوشمندسازی مرزها نیز توسط فرماندهی کل انتظامی و مجموعه فرماندهی مرزبانی پیگیری می شود و هم اینک در بخشی از مرزهای استان پایش تصویری انجام می شود، تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی نیز در اختیار مرزبانان برای رصد بهتر قرار گرفته است.

46