ششمین دوره رقابت های کشوری موشک های آبی با حضور دانشجویان شش دانشگاه کشور و دانش آموزان ۸ دبیرستان به میزبانی دانشگاه سمنان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ؛  دبیر برگزاری مسابقات موشک های آبی در دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت :  ۵۰ دانشجو در قالب ۲۲ تیم از شش دانشگاه کشور شامل سمنان، ارومیه، فسا، خواجه نصیر ، شاهرود و شیراز در این رقابت ها حاضرند .
امیرحسین بادینلو  افزود : علاوه بر دانشجویان  ۷۳ دانش آموز در قالب ۱۹ تیم دانش آموزی از دبیرستان های دخترانه عفاف، فرزانگان، امامی،کوثر و پسرانه شهید بهشتی، محمد رسول الله ، سعادت و پروفسور همتی در مسابقات موشک های آبی در دانشگاه سمنان با هم به رقابت می پردازند.
 دبیر برگزاری مسابقات موشک های آبی در دانشگاه سمنان تصریح کرد : سه دانشجوی بین الملل نیز در قالب ۳ تیم در این رقابت ها حضور دارند.
وی کشف استعدادها، ارزیابی علمی آموخته های تئوی دانشگاهی، افزایش توان طراحی و خلاقیت و تکمیل چرخه آموزشی دانشگاه ها در کاربردی کردن علوم را از اهداف برگزاری این رقابت مهیج در بین دانشجویان  برشمرد و افزود : موشک های آبی با استفاده از بطری های پلاستیکی ساخته شده و به واسطه آب و فشار هوا پرتاب می شوند.
دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان از برگزاری کارگاه آموزشی در حاشیه این مسابقات علمی خبرداد و تصریح کرد: نمایشگاهی از موشک‌های ساخته شده نیز در حاشیه مسابقات امسال برپا شده است .

این رقابتها عصر امروز دوم آبان با معرفی نفرات برتر به پایان‌ می رسد.
یاد آور می شود ؛  پنجمین دوره رقابت های کشوری موشک های آبی با حضور ۸۷ دانشجو در قالب ۲۸ تیم از ۱۳ دانشگاه کشور اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در دانشگاه سمنان برگزار شده بود.