زمزمه های میزان افزایش حقوق بازنشستگان هر سال از بهمن ماه آغاز می شود.

با وجود تورم 13 درصدی امسال حقوق بازنشستگان تنها 6 درصد افزایش یافت و بازنشستگان خواهان افزایش حقوق حداقل به میزان نرخ تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی هستند.
علی اکبر خبازها رییس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در کافه خبر می گوید: دولت در لایحه بودجه سال1389 افزایش مستمری 6 درصدی برای تمامی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق تأمین اجتماعی در نظر گرفته شد. پس از تصویب این قانون، مسئولان صندوق تأمین اجتماعی اعلام کردند که از قوانین مصوب دولت نمی‌توانند سرپیچی کنند و ناچارند همان 6 درصد تعیین‌شده از سوی دولت را برای افزایش مستمری بازنشستگان در نظر بگیرند.
وی ادامه می دهد:اعتراض بازنشستگان راه‌به‌جایی نبرد و آنها نتوانستند حتی با پیگیری‌ای که از طریق نمایندگان مجلس انجام دادند، تغییری در تصمیم دولت ایجاد کنند، ‌اما آنان همچنان این تصمیم دولت را خلاف قوانین دانستند و به آن معترض بودند.
وی با بیان اینکه تجربه سال گذشته باعث شد تا امسال بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی پیگیری‌هایشان را زودتر شروع کنند و مراقب باشند تا دولت در لایحه بودجه خوابی برایشان ندیده باشد ادامه می هد: آنها این‌بار اعلام کردند که چنانچه میزان افزایش حقوقشان کمتر از نرخ رسمی تورم کشور که بانک مرکزی آن را13.5 درصد اعلام کرده باشد، کار را به دیوان عدالت اداری می‌سپارند.
متن کامل این گفت وگو را اینجا بخوانید:
45232
 

منبع: خبرآنلاین