خبرگزاری فارس نوشت:

سحر قریشی گفت: در جشنواره‌های سینمایی گذشته حضور فعال نداشتم اما امسال با بازی در فیلم های متعدد و ارایه آنها به جشنواره، انتظار دارم اتفاق های خوبی بیفتد.

 بازیگر فیلم سینمایی «گشت ارشاد» اظهار داشت: نقش من در فیلم «گشت ارشاد» به نسبت سایر کارهایی که تاکنون ارایه داده بودم، متفاوت بود و از نظر شخصی من آقای سعید سهیلی این فیلم را بر اساس یک واقعیت اجتماعی ساخته است.

وی با اشاره به اینکه این فیلم به خاطر داشتن اسم «گشت ارشاد» جذابیت خاصی پیدا کرده است، گفت: با توجه به اینکه کارهای آقای سهیلی را دوست دارم، در فیلم گشت ارشاد بازی کردم و امیدوارم با توجه به کارهای زیادی که در این جشنواره از من ارائه شده است، بتوانم در این دوره از جشنواره موفق شوم.

قریشی تصریح کرد: در جشنواره‌های سینمایی گذشته حضور فعال نداشتم اما امسال با بازی در فیلم های متعدد و ارایه آنها به جشنواره، انتظار دارم اتفاق های خوبی بیفتد.

1717

منبع: خبرآنلاین