مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان با تولید سالانه حدود ۱۲ هزار تن قارچ، رتبه پنجم کشور را در اختیار دارد.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمد رجب‌زاده در گفتگویی با بیان اینکه استان خراسان رضوی با تولید سالانه حدود ۱۲ هزار تن قارچ، رتبه پنجم کشور را در اختیار دارد، اظهارکرد: بیش از ۹۸ درصد این میزان، تولید قارچ دکمه‌ای است که در میان مردم و مصرف کنندگان نیز از استقبال بیشتری برخوردار است و ۲ درصد دیگر، سهم تولید خود را به تولید انواع دیگر قارچ از جمله قارچهای دارویی مانند «گانودرما، یال شیر و شیتاکه» اختصاص دادند.

وی گفت: هم‌اکنون ۲۱۰ واحد فعال تولید و پرورش قارچ در خراسان‌رضوی وجود دارد و اشتغال ایجاد شده در واحدهای پرورش قارچ استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم حدود 3 هزارنفر است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از توسعه واحدهای پرورش قارچ در خراسان رضوی حمایت می‌شود و با توجه به ظرفیت اسمی تولید سالانه حدود ۱۴ هزار تن، افزایش تولید تا رسیدن به این میزان پیگیری می‌شود.

46