روزنامه هاآرتص گزارش داد «جدایی نادر از سیمین» اصغر فرهادی با شکست دادن فیلم اسرائیلی «پانویس» برنده جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان شد.

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه اسرائیلی نوشت: «بسیاری فکر می کردند با برنده شدن فیلم اسرائیلی، نامشان در اسکار نقش می‌بندد، اما در واقع فیلم «جدایی نادر از سیمین» توانست خیال آن‌ها را باطل کند.»
 
جوزف سدار کارگردان فیلم «پانویس» که یکی از پنج نامزد نهایی بخش فیلم خارجی‌زبان جوایز اسکار 84 بود، در مصاحبه با تایمز آف اسرائیل اظهار امیدواری کرده بود این اتفاق بیفتد و فیلمش برنده اسکار شود.»
 
واشنگتن پست نیز نوشت چند هفته‌ای بود سدار با استرس اینکه برنده خواهد شد، ژست برنده‌ها را به خود گرفته بود.
 
هاآرتص همچنین نوشت این دومین فیلم ایرانی‌ها بود که نامزد اسکار شد و اولین فیلم ایرانی است که برنده جایزه شد.

مراسم هشتاد و چهارمین دوره جوایز اسکار دوشنبه صبح در لس آنجلس برگزار شد. 
 

5856

منبع: خبرآنلاین