مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید آمریکا در حضور پررنگ مقامات غول‌های تکنولوژی دنیا برگزار شد.

غزال زیاری: در جریان مراسم تحلیف دونالد ترامپ، به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، آنچه بیش‌ازپیش جلب‌توجه می‌کرد، حضور مدیران عامل و مقامات اصلی شرکت‌های بزرگ تکنولوژی دنیا بود.

از ایلان ماسک و دارا خسروشاهی گرفته تا مارک زاکربرگ و تیم کوک و سم آلتمن، اکثر مدیران ارشد تکنولوژیک دنیا در این مراسم حضور داشتند و نکته جالب توجه اینجا بود که برخی از این افراد، در سال‌های گذشته کدورت‌ها و حتی اختلافات عمیقی با ترامپ داشتند. به عنوان مثال اختلافات مارک زاکربرگ با ترامپ تا حدی پیش رفته بود که ترامپ او را به حبس مادام‌العمر تهدید کرده بود و یا در شرایطی که بحث محدودیت TikTok در آمریکا در روزهای اخیر خیلی داغ بود، اما مدیرعامل چینی این کمپانی هم فرصت شرکت در این مراسم را از دست نداد و تمام این مدیران تصمیم گرفتند تا با تغییر در سیاست‌ها و رفتارهایشان، از در دوستی با ترامپ دربیایند.

آنچه مسلم به نظر می‌رسد این است که در دولت جدید ترامپ، شاهد استقبال بیشتر و پررنگ‌تر و تاکید بیشتر بر دنیای تکنولوژی و هوش مصنوعی باشیم و از همین رو همراهی این چنینی با رئیس جمهور جدید چندان عجیب نخواهد بود.

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت OpenAI

شو زی چو، مدیرعامل تیک تاک

سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل و آلفابت درحال گفتگو با جف بزوس،بنیانگذار آمازون

تیم کوک، رئیس اپل در حال گفتگو با برخی میهمانان

فریاد شادی ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس و تسلا، بعد از صحبت‌های ترامپ درباره هدف آمریکا برای سفر به مریخ

مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک و متا

ماسک، پیچای و جف بزوس در یک کادر

۲۲۷۲۲۷

منبع: خبرآنلاین