اولین تماس تلفنی رئیس جمهور کشورمان با یکی از همتایان آفریقایی‌اش برقرار شد.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری کشورمان عصر روز چهارشنبه درگفتگوی تلفنی با گودلاک جاناتان رییس جمهور نیجریه به روابط خوب و صمیمی دو کشوراشاره کرد و گفت: امروز شرایط برای افزایش سطح همکاری ها میان ایران و نیجریه فراهم است ازاین رو باید تلاش کرد تا با استفاده ازاین ظرفیت ها سطح همکارها میان تهران _ آبوجا را افزایش داد. 
رئیس‌جمهور در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از مواضع دولت نیجره در قبال توسعه روابط فی مابین، تصریح کرد: در شرایطی که جهان نیازمند نظم جدیدی است دو کشور ایران و نیجریه می توانند با همکاری یکدیگر نقش بسزایی را در این زمینه ایفا کنند. 
گودلاک جاناتان رییس جمهور نیجریه نیز در این تماس تلفنی روابط دو کشور را روابطی مستحکم و صمیمی توصیف کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران و نیجریه دارای مشترکات فراوانی با یکدیگر هستند که می توان با استفاده ازآنها سطح همکاری‌ها موجود بین دو کشور را افزایش داد.
وی با تاکید بر اینکه افزایش سطح همکاری‌ها علاوه بر دو کشور به نفع کشورهای جهان نیز خواهد بود، گفت: در حال حاضر دوملت ایران ونیجریه روابط خوب و صمیمی با یکدیگر دارند، از این رو می توان با استفاده از این موقعیت سطح همکاری ها را در حد مطلوبی بالا برد.

/2727

منبع: خبرآنلاین