فارس نوشت:

بعد از برگزاری تجمع انصا‌ر حزب‌الله در مقابل وزارت ارشاد برای جلوگیری از اکران دو فیلم «زندگي خصوصي» و «گشت ارشاد»، در برخی شهرستان‌های نیز تجمعات مشابهی برگزار شد که در نهایت منجر به توقف اکران این فیلم‌ها در سه شهر مشهد، بابل و استان بوشهر شد.
بنا بر این گزارش، اکران فیلم «گشت ارشاد» با اطلاع امام جمعه بوشهر آیت الله صفایی در این شهر متوقف شد. همچنین در شهر بابل با تصمیم شورای تامین این شهرستان از اکران فیلم «زندگي خصوصی» جلوگیری به عمل آمد.
در شهر مشهد نیز بعد از اعتراض شدید آیت‌الله علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، اکران «زندگي خصوصی» و «گشت ارشاد» متوقف شد.
پیش از این انصار حرب‌الله در تجمعی اعتراض خود را نسبت به اکران این دو فیلم اعلام کرده بودند و امروز نیز در بیانیه‌ای بر پیگیری خود برای توقف اکران این دو فیلم در سراسر کشور تاکید کردند.
این در حالی است که دو فیلم «زندگي خصوصی» و «گشت ارشاد» برای اکران عمومی دقایقی کوتاه شده‌اند اما معترضان به این فیلم‌ها معتقدند این امر از محتوای نامناسب فیلم‌ها نمی‌كاهد.
575717
منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها