معاون بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: عملیات تخلیه و بارگیری در بندر شهیدرجایی مانند قبل بوده و با ظرفیت کامل انجام می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، روح الله شاعلیا، معاون بنادر و دریانوردی هرمزگان به عملکرد بندر شهید رجایی از ابتدای سال اشاره و اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۱۱ میلیون تن انواع کالا و حدود ۳۲۰ هزار تی ای یو کانتینر در مجتمع بندری شهید رجایی تخلیه و بارگیری شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۳۰ فروند انواع شناورهای کانتینری، فله، نفتی و متفرقه در اسکله‌های بندر شهید رجایی پهلو گرفته و در حال عملیات تخلیه و بارگیری هستند و عملیات بندری بدون وقفه در حال انجام است.

معاون امور بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی هرمزگان تصریح کرد: همچنین در سال جاری پنج فروند شناور حامل کالاهای اساسی به وزن تقریبی ۱۹۰ هزارتن تخلیه کردیم که در حال ارسال به اقصی نقاط کشور است.

وی گفت: وضعیت تخلیه و بارگیری در بندر شهید رجایی مانند حالت قبل است. از همان روز حادثه، از شب به صورت مرحله‌ای عملیات تخلیه و بارگیری را انجام دادیم و اعلام بار کامیون‌ها نیز از روز بعدش شروع شد. از روز دوم هم با ظرفیت کامل در حال انجام عملیات هستیم.

46