فارس نوشت:

فاطمه طاهری صبح روز پنجشنبه 17 فروردین بر اثر سکته قلبی به بیمارستان منتقل شد ولی متاسفانه تلاش پزشکان به نتیجه نرسید و این هنرمند پیشکسوت جان به جان آفرین تسلیم کرد.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیکر زنده‌یاد طاهری روز شنبه 19 فروردین‌ماه ساعت 10 صبح از مقابل خانه هنرمندان واقع در خیابان ایرانشهر به سمت بهشت زهرا(س) تشییع می شود.

پیکر این هنرمند فقید که در آثارش همواره نقش مادر و مادربزرگ‌های مهربان را ایفا می‌کرد، در قطعه هنرمندان به خاک سپرده خواهد شد.

فاطمه طاهری متولد سال 1318 در تهران بود و فعالیت هنری خود را از سال 1336 با حضور در تئاتر آغاز کرد.

او بازی در سینما را با حضور در فیلم «تحفه‌ها» در سال 1366 آغاز کرد و در کارنامه خود حضور در فیلم‌ها و سریال‌هایی نظیر «گل پامچال»، «سایه همسایه»، «خاله سارا»، «طوبی»، «روز باشکوه»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «زیر بام‌های شهر»، «دبیرستان خضرا»، «هامون»، «سفر جادویی»، «انفجار در اتاق عمل»، «شهر در دست بچه‌ها»، «نرگس»، «دیدار در استانبول»، «رابطه پنهانی»، «طعمه»، «مستاجر»، «آبادانی‌ها»، «جای امن»، «مهریه بی‌بی»، «راه افتخار»، «بی‌قرار»، «مرد آفتابی»، «زن امروز»، «تارهای نامرئی»، «طوطیا»، «شوخی»، «دختری به نام تندر»، «میهمان مامان»، «پشت پرده مه» و «گرگ و میش» را دارد.

«دارا و ندار» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی آخرین کار او در تلویزیون به شمار می‌رود.
5858
 

منبع: فارس