زاهدی ضمن اشاره به اهمیت تسریع در اجرای مسیر فیبر نوری فومن به ماسوله به دلیل موقعیت گردشگری ماسوله گفت: ضروری است اجرای پروژه در این منطقه با سرعت بیشتری آغاز شود.

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان نشست بررسی وضعیت پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها در استان گیلان با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال‌غرب کشور، مدیرعامل شرکت فناپ تلکام، سرپرست مخابرات منطقه گیلان و نماینده مجری پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای استان در محل این اداره‌کل برگزار شد. در این نشست بر اتمام اجرای فیبر گذاری در برخی از شهرهای استان و همچنین آغاز عملیات اجرایی در شهر لاهیجان تأکید شد. زاهدی ضمن اشاره به اهمیت تسریع در اجرای مسیر فیبر نوری فومن به ماسوله به دلیل موقعیت گردشگری ماسوله گفت: ضروری است اجرای پروژه در این منطقه با سرعت بیشتری آغاز شود.

زاهدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان همچنین با اشاره به شهرهایی که عملیات حفاری آن‌ها پایان یافته است، افزود: در این مناطق، باید پرکاری حفاری‌ها به‌طور کامل و مطابق استانداردهای سازمان تنظیم مقررات انجام شود تا زیرساخت، آماده بهره‌برداری برای ارائه سرویس‌های نهایی باشد.

ما از شرکت فناپ تلکام انتظار داریم که روند بهره‌برداری از این پروژه را با کیفیت و سرعت مناسب ادامه دهد. همچنین سعید زاهدی با تأکید بر تسریع روند جذب مشترکین گفت: ورود سریع‌تر به فاز مشترک‌پذیری از ضروریات موفقیت این پروژه است و باید از هم‌اکنون اقدامات اجرایی در این خصوص آغاز گردد.

اربابی مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمالغرب بر لزوم رعایت ضوابط و مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توسط شرکت فناپ تلکام تأکید کرد و گفت: تمامی اقدامات اجرایی در حوزه فیبرنوری باید مطابق با استانداردهای فنی و حقوقی مصوب انجام شود تا شبکه‌ای پایدار و ایمن برای مشترکان فراهم شود. صابر فیضی مدیرعامل شرکت فناپ تلکام نیز در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت پروژه در سطح استان گیلان ارائه کرد و گفت: در شهرهایی که حفاری به پایان رسیده، واگذاری سرویس به مشترکین در اولویت کاری ما قرار دارد و تیم‌های فنی شرکت آمادگی لازم برای ارائه خدمات در این مناطق را دارند. وی همچنین بر تعهد فناپ تلکام برای تکمیل سریع پروژه در گیلان و خدمت‌رسانی هرچه بهتر به شهروندان تأکید کرد.

46