به گزارش خبرآنلاین، به نقل از الجزیره، منابع آمریکایی اعلام کردند که معاون ترامپ سفرش را به سرزمین های اشغالی لغو کرده است.
به گزارش مهر، آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد: جیدی ونس، معاون رئیسجمهور آمریکا قصد سفر به اسرائیل در روز سه شنبه را داشت اما از انجام این سفر صرفنظر کرد.
این مقام عالی رتبه آمریکایی بیان کرد: نگرانی وجود داشت که سفر به اسرائیل در مقطع زمانی کنونی به مثابه حمایت آمریکا از عملیات نظامی گسترده تل آویو تلقی شود.
مقام مذکور افزود: تدارکات سفر مشکلی نداشت و ونس پس از اینکه نتانیاهو اقدام به گسترش جنگ در غزه کرد از سفر به اسرائیل صرف نظر کرد.
این مقام آمریکایی گفت: رایزنی ها میان طرفین در راستای انجام این سفر انجام شده بود اما به ناگاه با گسترش دامنه جنگ روبرو شدیم. راهبرد ما روشن است؛ ویتکاف پیشنهاد جدیدی به اسرائیل و حماس عرضه کرده است و به دنبال قانع کردن آنهاست.
۳۱۰۳۱۰