به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ امیر اسلامی صدر، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت هفته ازدواج در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: رویداد نسل امید با هدف تقویت آثار هنری مرتبط با ازدواج، خانواده و جمعیت طراحی شده تا کمبودهای موجود در زمینه تولید محتوا را جبران کند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرآنلاین درخصوص اینکه چقدر از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در زمینه فرهنگسازی ازدواج آسان استفاده کرده اید، گفت: حوزه جوانان یک حوزه فرابخشی است و معاونت جوانان و دستگاههای دیگر هم مسئولیت دارند و ما فعالیتهای مشخصی در این زمینه داشتیم و در سال جاری هم ادامه خواهد داشت.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین یادآور شد: در حوزه ازدواج و خانواده ۱۵سازمان مردم نهاد تخصصی فعالیت می کنند و در این راستا سال گذشته رویداد جامعه پرداز را برگزارکردیم تا هم افزایی بین این مجموعه ها اتفاق بیفتد و گره های ذهنی که در ذهن جوان امروزی است از طریق سازمانهای مردم نهاد مرتبط و مشاوره ها حل شود.
وی ادامه داد: همچنین مجوز فعالیت برای ۶مرکز تخصصی مشاوره ازدواج صادر شد که تعداد این مراکز را به ۱۵مورد رساند. علاوه بر این، ۲مجوز برای مراکز همسانگزینی نیز صادر شد.
اسلامی صدر در خصوص نظارت بر دریافت تسهیلات ازدواج توضیح داد: نظارت در مورد تسهیلات ازدواج، به بانک ها برمی گردد. ولی در مورد افرادی که در اولویت دریافت هستند و عضو نهادهای حمایتی می باشند، راستی آزمایی صورت می گیرد که سریعتر انجام شود.
اسلامی صدر خاطرنشان کرد: در سال گذشته، تعداد ۱۳ هزار و ۸۰۰نفر موفق به دریافت تسهیلات ازدواج شدند. البته مواردی از خریدوفروش امتیاز این تسهیلات مشاهده شد که نیازمند آگاهی بیشتر زوجین در این زمینه است.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین مشاوره رایگان به حدود ۹۰۰نفر، برگزاری جشن ازدواج برای ۳۲۰زوج با همکاری دانشگاهها، اعزام ۱۵۰زوج جوان به مشهد مقدس و برگزاری دوره ملی دانشافزایی مشاوران ازدواج را از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته برشمرد.
اسلامی صدر تصریح کرد: در سال گذشته ۲پژوهش با محوریت بررسی عوامل موثر بر تجردگرایی جوانان استان قزوین و اثربخشی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده آغاز شد که انجام آنها براساس نیازسنجیهای موجود بوده است.
48