رضایی گفت: وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به برخی تهدیدها درباره فعال شدن مکانیسم «اسنپ بک» و مکانیسم ماشه گفت که اگر این مکانیسم فعال شود، واکنش ما سخت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم رضایی در تشریح جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد که این جلسه از ساعت ۱۳ روز یکشنبه با حضور عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان برگزار شد.

به روایت مهر، وی افزود: عراقچی در این جلسه گزارشی از مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا به اعضای کمیسیون ارائه داد و توضیحاتی درباره دور پنجم مذاکرات در رم ارائه کرد.

او تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران تحت فشار مذاکره نمی‌کند و دیپلماسی ما به‌صورت هوشمندانه و صرفاً در موضوع هسته‌ای ادامه دارد. سیاست جمهوری اسلامی ایران روشن است و تحت فشار، تهدید یا تطمیع قرار نمی‌گیرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر امور خارجه همچنین به مخالفت رژیم صهیونیستی با غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران اشاره کرد و گفت که در صورت وقوع جنگ در منطقه، تمامی کشورها آسیب خواهند دید و کل منطقه تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

رضایی ادامه داد: عراقچی به پیشنهاداتی که در مذاکرات مطرح شده اشاره کرد و گفت که ما از راه‌اندازی مرکز غنی‌سازی منطقه‌ای استقبال می‌کنیم، اما غنی‌سازی در داخل کشور باید ادامه یابد.

او همچنین گفت: وزیر امور خارجه بیان کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرده و دیپلماسی را ادامه می‌دهد.

رضایی گفت: وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به برخی تهدیدها درباره فعال شدن مکانیسم «اسنپ بک» و مکانیسم ماشه گفت که اگر این مکانیسم فعال شود، واکنش ما سخت خواهد بود.

این نماینده مجلس افزود: اعضای کمیسیون امنیت ملی نیز نظرات خود را بیان کردند و فضای کلی نسبت به مذاکرات منفی بود. برخی از اعضا تأکید داشتند که مذاکره با آمریکا بی‌فایده است و به شدت از تحریم‌هایی که آمریکایی‌ها همزمان با مذاکرات علیه کشور ما وضع کرده‌اند انتقاد کردند. همچنین برخی اعضا بر بی‌ثمر بودن مذاکرات تأکید کرده و گفتند که وزارت خارجه باید به وظایف و کارهای دیگر خود، علاوه بر مذاکرات، توجه کند.

رضایی همچنین اشاره کرد که در ادامه جلسه، طرح اصلاح قانون اختیارات سازمان بسیج سازندگی با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

312218

منبع: مهر