به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده ادوار مجلس با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری پیرامون مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، گفت: هر مذاکره ای یک خطوط قرمزی دارد. ما باید بررسی کنیم که آیا این خطوط قرمز منطقی است یا خیر. به عنوان مثال ایران مطرح کند که ساخت بمب اتم خط قرمز است. طبیعی است که اینجا دنیا می گوید تو قصد داری دنیا را تهدید کنی، اما جمهوری اسلامی ایران هیچگاه چنین خواسته غیرمنطقی نداشته است.
همه دنیا از حق غنیسازی برخوردار هستند
به روایت ایسنا، او اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران یک حرف منطقی را مطرح می کند. ایران خط قرمز منطقی را تعیین کرده است که همه دنیا نیز از این حق برخوردار هستند. ایران می گوید غنی سازی در حدی که بتوانم نیاز حوزه درمان، سلامت، صنعت، الکترونیک و انرژی را حل کنم، در خاک کشور باید ادامه پیدا کند. ایران با غنی سازی می خواهد به نیازهای داخل پاسخ دهد. این حرف معقولی است مردم نیز پشتیبان این نظریه معقول و منطقی هستند.
ترامپ از موضع خود عقب نشینی خواهد کرد
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برداشت شخصی بنده این است که ترامپ از موضع خود عقب نشینی خواهد کرد. در شرایطی که اکثریت کنگره تحت تاثیر لابی صهیونیست ها است، ترامپ نیز مجبور است که این راه ها را طی کند و بعد اعلام کند که نشد. ترامپ به مجوز کنگره نیاز دارد. از نگاه بنده توقف غنی سازی در ایران یک بلوف سیاسی است. ترامپ صرفا یک سنگی پرتاب کرده است. ترامپ از صفر شروع کرده است. از ۱۰ مذاکره را شروع نکرده است. باید به ترامپ حق داد که برای رویارویی با فشار صهیونیست ها چنین مطالبی را مطرح کند.
صهیونیست ها انتظار دارند ترامپ روی میز مذاکرات هر ۱۰۰ امتیاز را بگیرد
وی در ادامه تاکید کرد: صهیونیست ها انتظار دارند که ترامپ در روی میز مذاکرات هر ۱۰۰ امتیاز را از تیم ایرانی بگیرد؛ اما در مقابل ترامپ مجبور می شود که به آنان بگوید که من راه را رفتم اما نشد. به جای ۱۰۰ امتیاز ۱۰ امتیاز گرفتم. پیش بینی بنده این است که مذاکرات به نتیجه خواهد رسید. بیشتر فشارهایی که در فضای رسانه ای از سوی مقامات آمریکایی مطرح می شود، جنبه تبلیغاتی در برابر فشار صهیونیست ها دارد.
جعفرزاده ایمن آبادی افزود: از نگاه بنده امروز جمهوری اسلامی ایران و دولت چهاردهم در چارچوب اصول منطقی سیاست هستهای را پیش می برد. خواسته های ایران به نحوی است که هر کسی به منطق خود رجوع کند، این خواسته ها را تایید خواهد کرد؛ بنابراین اگر این روند ادامه پیدا کند، به نتیجه خوبی خواهد رسید و قطعا مردم نیز از نتیجه حمایت خواهند کرد.
29218