رئیس کل سازمان نظام پرستاری از توزیع نامتوازن مجوزهای استخدام پرستار در سطح کشور که از سوی سازمان امور اداری و استخدامی صادر شده خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری نسبت به توزیع نامتوازن مجوزهای استخدام پرستار در سطح کشور که از سوی سازمان امور اداری و استخدامی صادر شده، اعتراض و اظهار کرد: بعد از گذشت یک سال از وعده استخدام در وزارت بهداشت، خبرهای رسیده حاکی از توزیع نامتوازن مجوزها در سطح  کشور است.

تسنیم در خبری نوشت: وی افزود: در این مجوزها به یک دانشگاه علوم پزشکی با ۱۵۰۰ پست خالی فقط مجوز ۱۰ پرستار داده شده است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان امور اداری و استخدامی باید به نظر کارشناسی وزارت بهداشت و نهادهای حرفه‌ای سلامت در این زمینه توجه جدی کند.

نجاتیان گفت: راه حل اساسی موضوع کمبود پرستار در کشور، ورود جدی رئیس جمهور در این زمینه است.

۲۲۳۲۱۷

منبع: تسنیم