جدیدترین قسمت از برنامه سینمایی «هفت» با اجرای بهروز افخمی به بررسی فیلم‌ «صبح اعدام» به کارگردانی بهروز افخمی اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جدیدترین قسمت از برنامه سینمایی «هفت»، شامگاه جمعه ۱۶ خردادماه از ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود. 

میز سینمای ایران این قسمت از برنامه به فیلم «صبح اعدام» اختصاص دارد و امیر قادری و جواد طوسی در حضور بهروز افخمی به عنوان مهمان میز و کارگردان فیلم، «صبح اعدام» را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهند.

سعید خانی و مهدی صباغ‌زاده در میز پرونده ویژه به موضوع «مهندسی اکران» می‌پردازند. در میز سینمای جهان نیز رضا صدیق و محمدجواد فراهانی فیلم سینمایی «Warfare» را نقد می‌کنند.

برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمدحسین تنکابنی و با اجرای بهروز افخمی جمعه شب‌ها ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نمایش ‌می‌رود.

۲۴۲۲۴۳

منبع: خبرآنلاین