عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید پرچمی که به‌دست فرماندهان بوده در ‌دست فرماندهان دیگر قرار می‌گیرد و راه آنها را با صلابت ادامه خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در ایران گفت: با درود به ارواح پاک شهدا به‌ویژه شهدای امروز مخصوصا فرماندهان رشید اسلام، دانشمندان هسته‌ای که با خباثت و جنایتی که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل انجام دادند اوج خباثت و جنایت را به جهانیان نشان دادند.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: این جنایت یک کار شیطانی و بسیار عظیمی بود که در نیمه‌های شب خانه‌های مردم را به موشک ببندند و خیال کنند می‌توانند به اهداف کثیفشان برسند در صورتی که باید بدانند راه شهدا ادامه دارد و با صلابت این راه ادامه پیدا خواهد کرد.

فرمانده اسبق لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: پرچمی که به‌دست فرماندهان بوده در ‌دست فرماندهان دیگر قرار خواهد گرفت و در نهایت راه آنها را با صلابت ادامه خواهند داد تا سقوط این جرثومه‌های فسادی که واقعا هیچ چیزی جز جنایت، کشتار و نسل‌کشی سرشان نمی‌شود، محقق شود لذا باید ایستاد و به اینها درسی داد که برای همیشه در ذهنشان بماند که دیگر جنایت انجام ندهند.

سردار کوثری تصریح کرد: راه ادامه خواهد داشت و با استقامت، ایستادگی و با برنامه‌ریزی جواب بسیار دندان‌شکنی به صهیونیست‌ها داده خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: موضوع از یک کانال پیگیری می‌شود که همان رسانه ملی است که دقیقا از آن دنبال می‌کنیم و فقط باید از رسانه ملی مطلع شویم.

۲۷۲۱۹

منبع: باشگاه‌خبرنگاران‌جوان