استاندار چهارمحال و بختیاری، در جلسه ستاد مدیریت بحران استان با حضور اعضا، بر آمادگی کامل، هماهنگی بین‌بخشی و سرعت عمل دستگاه‌های اجرایی و امدادی در مواجهه با بحران‌های احتمالی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، در جلسه ستاد مدیریت بحران استان با حضور اعضا، بر آمادگی کامل، هماهنگی بین‌بخشی و سرعت عمل دستگاه‌های اجرایی و امدادی در مواجهه با بحران‌های احتمالی تأکید کرد.

تمامی دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان، امدادی و نظامی استان برنامه‌ عملیاتی دقیق و به‌روز برای مواجهه با شرایط اضطراری داشته باشند

استاندار در این جلسه اظهار داشت:  «با توجه به شرایط موجود و احتمال بروز حوادث غیرمترقبه، تمامی دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان، امدادی و نظامی استان باید در آماده‌باش کامل باشند و برنامه‌ عملیاتی دقیق و به‌روز برای مواجهه با شرایط اضطراری داشته باشند.»

وی افزود: «اطلاع‌رسانی شفاف، دقیق و سریع به مردم، ایجاد قرارگاه‌های میدانی، رصد مستمر شرایط و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی از جمله اقدامات کلیدی در مدیریت صحیح بحران است.»

هیچ دستگاهی در زمان بحران نباید منفعل عمل کند


مردانی تأکید کرد :«هیچ دستگاهی در زمان بحران نباید منفعل عمل کند. تعامل، هم‌افزایی و پاسخ‌گویی سریع، سه اصل مهمی است که همه باید به آن پایبند باشند.

اهمیت نقش رسانه‌ها در کاهش التهاب روانی جامعه و آموزش‌های پیشگیرانه

استاندار استان همچنین بر اهمیت نقش رسانه‌ها در کاهش التهاب روانی جامعه و آموزش‌های پیشگیرانه تأکید کرد و خواستار همکاری رسانه‌های محلی در این زمینه شد.

در پایان جلسه، برخی از اعضای جلسه گزارش آمادگی دستگاه‌ها را در مقابله با بروز بحران‌های احتمالی اعلام نمودند.

منبع: خبرآنلاین