حسن غفوریفرد در حاشیه جلسه علنی مجلس در گفتوگو با خبرآنلاین درخصوص پس گرفته شدن امضاهای استیضاح وزیر کار و موضوع تعیین حکمیت، گفت: اینکه ادبیات جدیدی درخصوص استیضاحها مطرح شود به نفع مجلس نیست چراکه بعد از اینکه یک تعداد نماینده دست به استیضاح زدند گروهی با حکمیت بخواهند ماجرا را فیصله دهند صحیح نیست زیرا از این به بعد نمایندگان حاضر نمیشوند استیضاحی را امضا کنند چراکه ممکن است در این بین تعاملاتی ایجاد شود که استیضاح منتفی شود.
غفوریفرد همچنین تصریح کرد: از توضیحات احمد توکلی یکی از امضاءکنندگان استیضاح قانع نشدم چراکه معاون پارلمانی دولت اعلام کرده است دولت تعهدی را درباره استیضاح مرتضوی نپذیرفته است و این کار امروز بدعت جدیدی بود.
بعد از پس گرفتن امضاها در مجلس حداد عادل در نامهای از گفتوگوی خود با مرتضوی خبر داده است اقدامی که با تذکرهای پیاپی نمایندگان روبهرو شد و آنان شائبه انتخاباتی بودن حداد عادل را مطرح کردند.
غفوریفرد در پاسخ به اینکه دیدگاهش درباره انتخاباتی بودن وقایع امروز مجلس چیست، گفت: چه این شائبهوجود داشته باشد چه نباشد این کار اقدام خوبی نبود و نوعی تکروی محسوب میشد.
27219