در پی حملات موشکی ایران به خاک اسرائیل، صنعت ساخت‌وساز این رژیم هم دچار رکود بی‌سابقه‌ای شده و تنها بخش شیشه و آلومینیوم با رشد تقاضا مواجه شده است؛ معاریو از رونق بی‌سابقه تعمیرکاران ساختمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی حملات موشکی دقیق و گسترده ایران به مواضع حیاتی رژیم صهیونیستی، منابع عبری از تخریب بیش از ۲۰۰۰ ساختمان، آوارگی هزاران صهیونیست و سکوت رسانه‌ای تحمیلی و حتی فرار پنهانی برخی ساکنان سرزمین‌های اشغالی خبر داده‌اند. این حملات که به اذعان تحلیلگران، یکی از مؤثرترین عملیات‌های منطقه‌ای در دهه اخیر بوده، تأثیری مستقیم بر زیرساخت‌های اقتصادی و امنیت روانی در سرزمین‌های اشغالی گذاشته است.

بنابر روایت فارس، در حالی که هزاران پروژه عمرانی و صنعتی هم در کنار ده‌ها هزار کسب و کار متوقف شده و بسیاری از صهیونیست‌ها در مناطق آسیب‌دیده با بحران بیکاری و ماندن در پناهگاه‌ها روبه‌رو شده‌اند، تنها صنفی که در این شرایط به شدت فعال شده، شیشه‌برها و تعمیرکاران پنجره و آلومینیوم هستند.

روزنامه معاریو امروز چهارشنبه از رونق عجیب بازار تعمیر شیشه و افزایش سه برابری سفارش‌ها خبر داده و آن را پدیده‌ای بی‌سابقه توصیف کرده است.

در حالی که رسانه‌های اسرائیلی به دستور ارتش تحت سانسور شدید قرار دارند و انتشار جزئیات تلفات ممنوع است، نتانیاهو امروز در سخنرانی‌ای کم‌سابقه به وسعت خسارات و تعدد قربانیان اشاره کرده و گفته: «در این جنگ، دشمن ضربه‌های دقیقی به ما وارد کرده که پیامدهای اقتصادی و امنیتی آن زمان‌بر خواهد بود.»با وجود ممنوعیت خروج شهروندان در شرایط اضطراری، برخی صهیونیست‌ها با قایق‌های کوچک و به‌صورت پنهانی از بنادر جنوبی در حال فرار هستند.

گزارش‌هایی از منابع عربی و تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که جریان مهاجرت معکوس، اگرچه آرام اما در حال وقوع است؛ موجی که یادآور شکست‌های گذشته اسرائیل در جنگ‌های منطقه‌ای است.

27219

منبع: فارس