نماینده مردم دزفول در مجلس هشتم ورود حدادعادل به بحث استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را سیاسی و در راستای تعیین ترکیب هیات رییسه مجلس نهم خواند.

احمدآوایی نماینده مجلس با گفت‌وگو با خبرآنلاین هم با تأکید بر اینکه اقدام امروز نمایندگان استیضاح کننده برای حیثیت مجلس خوب نبود، گفت: اما مسئله این است که امثال آقای توکلی و نادران اهل معامله نیستند و قول مرتضوی موجب شد که آنها قانع شوند که از استیضاح صرف‌نظر کنند.
وی در عین حال با پذیرش سیاسی بودن ورود حداد عادل به موضوع استیضاح، گفت: تلاش می‌شود در مجلس آینده حداد عادل رئیس شود و این تلاشی است که از مدت‌ها پیش صورت می‌گیرد، اما به نتیجه رسیدن آن به ترکیب مجلس آینده بستگی دارد، ولی پس گرفتن امضاهای استیضاح کار درستی بوده و بر اساس مصالح کشور صورت گرفته است، ضمن اینکه نماینده حق پس گرفتن استیضاح خود را دارد و از نظر آیین‌نامه‌ای هم مشکلی پیش نمی‌آید.
همچنین یکی از امضا کنندگان طرح استیضاح گفت: نمایندگان براساس قول مرتضوی که اعلام کرده بود استعفا می‌دهد امضای خود را پس گرفتند.
سیدرضا اکرمی نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون اصول‌گرایان در گفت‌وگو با خبرآنلاین در خصوص وقایع روز مجلس و دلایل استیضاح‌کنندگان برای پس گرفتن استیضاحشان، گفت: انگیزه من آن بود که آقای مرتضوی که براساس حکم قضایی تعلیق شده است و پرونده او در دستگاه قضایی مطروح است و در پرونده‌اش مواردی از قبیل کهریزک را پیش رو دارد از نظر امضاکنندگان استیضاح واجد شرایط برای حضور در مدیریت تأمین اجتماعی نبود و امضاکنندگان از طریق استیضاح می‌خواستند این موضوع به افکار عمومی برسد.
وی با اشاره به قول مرتضوی برای استعفا از مسئولیت افزود: او این اقدام را مشروط بر این نکرده بود که وزیر کار یا رئیس جمهور این استعفا را بپذیرند یا نه و ما هم براساس استعفای وی این موضوع را پس گرفتیم و نامه مکتوب در این زمینه موجود است و شاهد قصه هم آقای حداد عادل است، که وی اعلام کرده که قول شرف می‌دهم که به محل کارم بر نگردم.
همچنین حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس، با بیان اینکه آنچه امروز در مجلس رخ داد منفی بود، گفت: این رفتارها شأن مجلس را پایین می‌آورد.
27219
 
منبع: خبرآنلاین