مدیر شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی منطقه لرستان گفت: ۱۵ باب جایگاه سی‌ان‌اجی‌ ( گاز طبیعی فشرده ) استان در قالب پویش مردمی "با هم برای ایران" نسبت به عرضه رایگان سوخت به صورت پاره وقت و تمام وقت داوطلب شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان با اعلام این خبر گفت : بر این اساس جایگاه "سجاد چراغی"، ۲ جایگاه "نیکزاد" در بروجرد، جایگاه گراوند در سراب دوره، جایگاه  هجرت  و  شقایق در شهرستان کوهدشت به این پویش پیوسته اند.

وی افزود: جایگاه  رشیدی در ویسیان،  امامی  در گلدشت غربی و  نیکزاد  در خرم آباد، همچنین جایگاه  امامی  در شهر دورود،  فولادوند در ازنا،  طهماسبی  در هفت چشمه کاکاوند و  کاوه ای در نورآباد به این پویش پیوسته اند و سوخت رایگان به هموطنان عرضه می کنند.

حسینی بیان کرد: همچنین ۲ جایگاه سوخت سلسله نیز در این پویش حضور دارند که این تصمیم به منظور تقویت روحیه همدلی مردم شریف ایران در پی شرایط خاص کشور توسط مالکان و بهره برداران جایگاه های سی‌ان‌اجی‌ استان اتخاذ شده است.

در حال حاضر ۵۰ جایگاه عرضه سوخت سی ان جی در لرستان وجود دارد.

منبع: خبرآنلاین