شهردار شهرکرد گفت : بر اساس اقدامات انجام شده در دوره ششم مدیریت شهری، پیش‌بینی می‌شود که شهرکرد تا ۱۰ سال آینده در زمینه تأمین اتوبوس‌های درون شهری با کمبود مواجه نخواهد شد و با این حال، لازم است که خرید وَن‌ها نیز افزایش یابد تا نیازهای حمل‌ونقل شهر به طور کامل پوشش داده شود.

به گزارش خبرگزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ محمدحسین واحدیان اظهارداشت:بر اساس اقدامات انجام شده در دوره ششم مدیریت شهری، پیش‌بینی می‌شود که شهرکرد تا ۱۰ سال آینده در زمینه تأمین اتوبوس‌های درون شهری با کمبود مواجه نخواهد شد و با این حال، لازم است که خرید وَن‌ها نیز افزایش یابد تا نیازهای حمل‌ونقل شهر به طور کامل پوشش داده شود.

واحدیان ادامه داد :  در حالی که برنامه‌های سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهرکرد در حال پیشرفت است و نیازهای اساسی حمل‌ونقل درون شهری را برآورده می‌کند، افزایش تعداد ون‌ها می‌تواند به بهبود دسترسی و انعطاف‌پذیری بیشتر در سیستم حمل‌ونقل عمومی شهر کمک کند و این موضوع به ویژه برای مدارس و مسیرهای کم‌تقاضا یا محله‌هایی که دسترسی به اتوبوس محدود است، اهمیت دارد.

به گفته وی : در حالی که اتوبوس‌ها نیازهای اصلی را پوشش می‌دهند، افزایش تعداد ون‌ها به عنوان یک مکمل برای حمل‌ونقل عمومی در شهرکرد ضروری است.

محمدحسین واحدیان اظهار کرد: پهنه ۴۳۰ هکتاری سوردره در چالشتر در سنوات قبل با عنوان جنگل‌داری و گردشگری به شهرداری شهرکرد تحویل داده شد.

 وی بیان داشت: زمین سولدره متعلق به منابع طبیعی است و تنها برای نگهداری به شهرداری تحویل داده شده است و امکان تغییر کاربری این زمین به آرامستان توسط شهرداری وجود ندارد.

شهردار شهرکرد تصریح‌کرد: تغییر کاربری سولدره در حوزه منابع طبیعی است و هرگونه تغییر کاربری اراضی ملی و منابع طبیعی بدون مجوز رسمی غیرقانونی است لذا جهت تغییر کاربری این منطقه به آرامستان باید مراحل قانونی از طریق منابع طبیعی پیگیری شود.

48

منبع: خبرآنلاین