اصلاح روند سوال از رئیس​جمهور محور اختلاف نظر معاون پارلمانی دولت و طراحان بود.

به گزارش خبرآنلاين، محمدرضا ميرتاج​الديني مهمان امروز مجلس بود تا با بند بند طرح اصلاح روند سوال از رئيس​جمهور مخالفت کند. او که با منع کاهش تعداد امضاهاي طرح اين سوال در جريان بررسي آن در مجلس مخالف بود با اين پاسخ علي مطهري مواجه شد که مي​گفت «وقتي قدرت متمرکز در اختيار دولت است، بايد مانع از اعمال فشار دولت به نمايندگان شد.»
اما معاون رئيس​جمهور تاکيد داشت که در هيچ کجاي دنيا، سوال از رئيس​جمهور منجر به استيضاح وي نمي​شود و اين بخش از طرح مجلسيان، افراطي و در راستاي تقابل بيشتر با دولت است. ميرتاج​الديني با بيان اينکه هر سوال از رئيس​جمهور اگر منجر به راي گيري و ارجاع به قوه قضاييه شود، يک گام دولت را به سقوط پيش مي​برد، طراحان سوال از رئيس​جمهور را به توجه به فرامين رهبري انقلاب دال بر عامل با دولت فراخواند.
بار ديگر مطهري پشت تريبون رفت و در پاسخ به وي گفت: ابزار مجلس در مقابل اعمال خلاف قانون دولت، چه مي​تواند باشد؟ دولت اگر فکر کند هر تعداد از قانون را اجرا نکند، مشکلي پيش نمي​آيد، مجلس صرفا يک جايگاه تشريفاتي مي يابد.
نماينده تهران با تاکيد بر اينکه با يک بار سوال از رئيس جمهور ، رئيس​جمهور به سوي استيضاح نمي​رود و اين کار نيازمند 6 بار راي گيري از نمايندگان و اثبات قانع کننده نبودن اظهارات وي است، افزود: خودتان مي دانيد که سوال از رئيس​جمهور چه کار سختي است. اين کار واقعا يک ادم بيکاري مثل من مي​خواهد تا 8 ماه الي يکسال وقت بگذارد، امضا جمع کند و تا مرز استعفا هم پيش برود تا يک بار سوال انجام شود! از اين رو برگزاري دو بار سوال از رئيس جمهور در يک دوره مجلس هم کار بسيار سختي است چه برسد به شش دوره که منجر به استيضاح شود.
/2929
منبع: خبرآنلاین