نخستین مجلس عزاداری ایام فاطمیه(س) در حضور رهبر معظم انقلاب، امشب با سخنرانی حجت‌الاسلام پناهیان و مداحی میثم مطیعی در حسینیه امام خمینی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین میثم مطیعی، مداح جوانی که در حال حاضر در مقطع دکترا تحصیل می کند، بسیاری از مقاتل را از حفظ دارد. او به راحتی متن عربی مقتل را با صدای خوشش می خواند و به همین دلیل مورد نظر بسیاری از روحانیون اهل علم و خصوصا مقام معظم رهبری قرار گرفته است.

همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمة‌الزهرا سلام‌الله‌علیها امسال نیز همچون سال‌های گذشته مجلس عزاداری در حضور رهبر معظم انقلاب برگزار خواهد شد.این مراسم از سی‌ام جمادی‌الاول تا چهارم جمادی‌الثانی 1433 هـ.ق برابر با یکشنبه 3/2/1391 تا پنج‌شنبه 7/2/91، به مدت 5 شب، همراه با اقامه‌ نماز جماعت مغرب و عشاء در حسینیه امام خمینی رحمة‌الله واقع در خیابان فلسطین، تقاطع خیابان آذربایجان برگزار می‌شود.

همچنین هر شب قبل از اقامه‌ نماز مغرب و عشاء، احکام شرعی توسط حجت‌الاسلام فلاح‌زاده بیان می‌شود.

/6262

منبع: خبرآنلاین