به گزارش خبرآنلاین، عابد محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع این اداره کل با همراهی رحمت اله میرزاده رئیس اداره امور بازرگانی و سرمایه گذاری و ناظران ساختمانی از روند ساخت بخش های مختلف مجتمع های در حال احداث شامل ساختمان اصلی، فروشگاه ها، رستوران، خدمات خودرویی، جایگاه سوخت، نمازخانه، سرویس های بهداشتی و ... بازدید کردند و ضمن بررسی پیشرفت فیزیکی کار، در جریان آخرین وضعیت عملیات اجرایی قرار گرفتند.
گفتنی است در حال حاضر در استان هرمزگان ۳۸ مجتمع خدماتی رفاهی در حال احداث است که ۴ مجتمع در شهرستان های پارسیان و بندرلنگه در محورهای ترانزیتی در مرحله ساخت و ساز می باشند.
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان، با بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی در حال احداث شهرستان های بندرلنگه و پارسیان، روند ساخت و پیشرفت فیزیکی این مجتمع ها را بررسی کردند.