لامبورگینی عروس (lamborgini URUS)، با 600 اسب بخار بعد از دو دهه، شرکت سازنده را وارد عرصه اتومبیلهای موسوم به اس یووی کرد. (شاسی بلند یا اسیووی sport utility vehicle یا به طور مخفف SUV به گونه ای از خودروها میگویند که برای کاربرد بیابانی و پیمودن مسیرهای ناهموار طراحی شدهاند. این خودروها معمولا دو دیفرانسیل هستند و فاصله محور آنها تا سطح زمین بیشتر از خودروهای عادی است.
لامبورگینی بخشی از شرکت فولکس واگن ای.ج است که به گفته استفان وینکلمن مدیر اجرایی شرکت، لامبورگینی عروس با هدف رقابت در بازار شاسی بلند ساخته شده که اگر بتواند در سال 3 هزار مدل از این اتومبیل را در بازار به فروش رساند، رکورد فروش تاریخی را برای خود ثبت خواهد کرد.(یکبار در سال 1985 لامبورگینی خودروی LM002 را بعنوان اولین خودروی شاسی بلند راهی بازار کرده بود.)
قرار است سال 2015 این خودرو وارد بازار شود و به همین دلیل جزییات فنی بیشتری از آن منتشر نخواهد شد تا سهم بازار را از دست ندهد.
همچنین قیمتی که برای آن در نظر گرفته شده حدود 200 هزار دلار است.
/5656