رئیس سازمان ثبت‌احوال از آغاز صدور گواهی انحصاروراثت به‌صورت الکترونیکی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، هاشم کارگر، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت‌احوال، از آغاز صدور گواهی انحصار وراثت به‌صورت الکترونیکی و بدون نیاز به درخواست وراث در سازمان ثبت‌احوال کشور خبر داد.

فارس نوشت: هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت‌احوال با اعلام این خبر گفت: سازمان ثبت‌احوال کشور با همکاری قوه قضاییه و بهره‌گیری از زیرساخت‌های فناوری این سازمان نسبت به صدور گواهی انحصاروراثت بدون نیاز به مراجعه حضوری اقدام نموده و این گواهی ظرف مدت ۲۰ روز پس از ثبت فوت متوفی به وراث و ذی‌نفعان ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: این امر باهدف تسهیل در فرآیندهای اداری و خدمات‌رسانی سریع به شهروندان تدوین شده و حاصل همکاری مشترک سازمان ثبت‌احوال کشور و قوه قضاییه است و این اقدام گامی جدید و مهم در راستای هوشمندسازی خدمات ثبت‌احوال و افزایش رضایتمندی عمومی است.

هاشم کارگر با اشاره به اینکه این طرح از ۳ مرداد ۱۴۰۴ بر اساس بند (ث) ماده (۱۱۳) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران باید اجرای می‌شد تصریح کرد: صدور گواهی، ظرف ۲۰ روز از ثبت واقعه فوت متوفی توسط سازمان ثبت‌احوال کشور صورت می‌گیرد و از طریق سامانه ابلاغ و دریافت گواهی انحصاروراثت به آدرس verasat. ncr.ir، به وراث و ذی‌نفعان ارسال خواهد شد.

وی همچنین در خصوص شهروندانی که تا پیش‌ازاین تاریخ (۰۳ مرداد ۱۴۰۴) نسبت به انحصاروراثت اقدامی صورت نداده‌اند نیز افزود: هم‌وطنان می‌توانند دراین‌خصوص با مراجعه به سامانه سهیم به آدرس sahim. sabteahval.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

۲۳۳۲۳۶

منبع: فارس