سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز در نشست سخنگویی وزارت امور خارجه حضور پیدا کرد.

به گزارش خبرآنلاین، روز خبرنگار با یاد شهید صارمی به اصطلاح روز خبرنگار نامیده شده و نکته مهم اش این است که شهید صارمی در کنار دیپلمات‌ها در حادثه مزارشریف شهید شد. جمعی از دیپلمات‌های ما و خبرنگار ایرنا با هم به شهادت رسیدند. آن نکته‌ای که من بارها گفتم که میدان، دیپلماسی و رسانه در کنار هم هستند این نقطه عطفش حادثه مزارشریف است. دیپلمات‌ها و خبرنگارها در کنار هم در میدان حضور داشتند و شهید شدند.

خبرنگار و دیپلمات یار و همراه همدیگر هستند و در همه صحنه‌ها با هم حضور دارند. من همیشه گفتم چه بسا کار خبرنگاران سخت‌تر از کار ماست.
کار بسیار سخت و بسیار واجبی است کاری که خبرنگاران دارند، انجام می دهند. همه شما می دانید که این روزها جنگ روایت‌ها از جنگ واقعی چه بسا سخت‌تر و مهم‌تر است. بعضی اوقات مهم نیست چه کسی جنگ واقعی را برده مهم این است که چه کسی جنگ روایت‌ها را برده است. مهم نیست چه کسی شکست خورده مهم این است که چه کسی در جنگ روایت‌ها شکست خورده و این رسالتی است که خبرنگاران به عهده دارند، که به موقع روایت درست، روایت واقعی را عرضه کنند.

از خبرنگاران خارجی که در جلسه حضور دارند، به خاطر حضورشان در وزارت امور خارجه و در این کنفرانس مطبوعاتی تشکر می کنم و برای همه شما مجدداً آرزوی موفقیت دارم.

از خانواده شهید رجب پور تشکر می‌کنم. صدا و سیما هم الحق زحمت بسیار زیادی را در این جنگ ۱۲ روزه کشید، بمباران‌ها را تحمل کرد، شهید داد ولی برای یک ثانیه هیچ یک از شبکه‌هایش قطع نشد و این را ما واقعاً باید ارج بگذاریم و همکاران در صدا و سیما را احترام می‌گذاریم. رسانه را سرپا نگه داشتند، چراغ رسانه چراغ رسانه ملی را روشن نگه داشتند و اجازه ندادند که دشمن به هدف خودش برسد، آن روزی که صدا و سیما را بمباران کردند، فکر کردن صدای جمهوری اسلامی قطع می شود ولی یک لحظه هم قطع نشد برعکس صحنه‌های آفریده شد که باعث افتخار هر ایرانی شد.

*تقدیر عراقچی از خانواده شهید رجب‌پور

315 315