به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان رحمت حیدری نژاد در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، از تلاش خبرنگاران برای ثبت و ضبط تاریخ قدردانی کرد و گفت: در جریان جنگ تحمیلی دوازدهروزه، شاهد حضور میدانی خبرنگاران بودیم که با قلم و دوربین خودشان، مظلومیت مردم ایران را به دنیا نشان دادند. وی با اشاره به تهاجم ناجوانمردانه دشمن صهیونیستی به مناطق مسکونی شهر آستانه اشرفیه، افزود: وظیفه فرماندار و مجموعه فرمانداری و همه مدیران شهرستان است که برای رفع مسائل و مشکلات مردم به ویژه آسیب دیدگان تلاش کنیم. فرماندار آستانه اشرفیه با بیان اینکه ۵۱۹ واحد آسیب دیده نیازمند تعمیر و تجهیز است، ادامه داد: کل شهرستان به واسطه این حادثه تروریستی تحت تأثیر قرار گرفته و لذا از خبرنگاران انتظار داریم که صدای مردم آستانه اشرفیه و استان گیلان و کل ایران باشند.
به گفته حیدری نژاد، خبرنگاران شهرستان از نخستین دقایق وقوع حادثه در صحنه حاضر شدند و صدای مردم آستانه اشرفیه شدند. اگرچه حادثه شهادت جمعی از همشهری ها و هم استانی های ما بسیار تلخ و سخت است، اما خبرنگاران باید هنرمندانه این واقعه را روایت و در تاریخ ماندگار کنند. وی با بیان اینکه ظرفیت های فرهنگی و اقتصادی و اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان آستانه اشرفیه با کمک رسانه ها فعال خواهد شد، گفت: آستانه اشرفیه با جمعیت ۱۰۸ هزار نفری، یکی از شهرستان های پرپتانسیل استان و کشور است. فرماندار آستانه اشرفیه حضور مردم در صحنه را یکی از رویکردهای دولت وفاق ملی دانست و مطرح کرد: حضور مردم در صحنه های انقلاب و دفاع مقدس و انتخابات ها و راهپیمایی ها و... همواره بی نظیر بوده و در جریان جنگ تحمیلی دوازدهروزه نیز شاهد اوج این حضور بودیم.
وی با بیان اینکه ملت ایران با نیزهوشی و تیزبینی همه نقشه های دشمنان را نقش بر آب می کنند، ادامه داد: امروز نیازمند همدلی و همبستگی و وحدت ملی هستیم و رسانه ها می توانند در این بخش کمک کننده باشند. حیدری نژاد، رسانه ها را پل ارتباطی بین مردم و مسئولان دانست و بیان کرد: خبرنگاران ضمن انتقال دغدغه مردم به مسئولان، عملکرد مسئولان را به جامعه منعکس می کنند؛ با وحدت و همدلی دولت و ملت تحت امر ولایت می توانیم در مقابل دشمنان از کشور و انقلاب و نظام و پرچم خودمان دفاع کنیم.