سردار رحیم صفوی درباره شهید سردار سلامی گفت: کسی نمی‌داند که ایشان عضو هیئت امنای امدادگران عاشورا بوده‌اند؛ موسسه‌ای که با ۵۴ شعبه، بیش از صد هزار بیمار سرطانی صعب‌العلاج را تحت پوشش دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلمی از سردار سرلشکر رحیم صفوی، مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، در فضای رسانه ای منتشر شده است که در یک گفت و گوی تلویزیونی، درباره شهید سردار حسین سلامی بیان کرده است: می‌گویم شاید مردم ندانند که ایشان از هیئت امنای امدادگران عاشورا بوده‌اند؛ موسسه خیریه‌ای که بیش از صد هزار بیمار مبتلا به سرطان را تحت پوشش دارد. ایشان سالیانه چند میلیارد تومان کمک مالی می‌کردند و آخرین تصمیمات ایشان مربوط به ایجاد مراکز غربالگری و مراکزی بود که بتوانند بیماری سرطان را به‌موقع تشخیص دهند، تا اگر کسی مبتلا بود، سریع‌تر درمان شود.

وی تاکید کرده است: کسی نمی‌داند که ایشان عضو هیئت امنای امدادگران عاشورا بوده‌اند؛ موسسه‌ای که با ۵۴ شعبه، بیش از صد هزار بیمار سرطانی صعب‌العلاج را تحت پوشش دارد، و هیچ‌کس از خدماتی که ایشان شخصاً وقت می‌گذاشت و خودشان حمایت می‌کردند، خبر ندارد.

31215