نماینده خدابنده در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مطرح‌کنندگان عدم کفایت پزشکیان متاسفانه هنوز در فضای یک سال پیش مانده‌اند. تمام توان و زور خود و حتی دولت (سیزدهم) را گذاشتند تا در انتخابات ریاست‌جمهوری این اتفاق نیفتد و پزشکیان رای نیاورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد بیگدلی نماینده خدابنده در مجلس شورای اسلامی، درباره عدم کفایت رئیس‌جمهور بیان کرد:  مطرح‌کنندگان این موضوع متاسفانه هنوز در فضای یک سال پیش مانده‌اند. تمام توان و زور خود و حتی دولت (سیزدهم) را گذاشتند تا در انتخابات ریاست‌جمهوری این اتفاق نیفتد و پزشکیان رای نیاورد. اما خواسته مردم یک چیز بود و خواست آنها فرد دیگری بود. آنها فکر نمی‌کردند، اینطوری نتیجه انتخابات را از دست بدهند چون روی آن برنامه‌ریزی کرده و امیدوار بودند.

به نقل از هم میهن، وی افزود: آنها از پیش خود را برنده میدان انتخابات می‌دانستند. به همین دلیل هنوز در همان حال و هوا مانده‌اند. حال که به خواست خود نرسیدند، چنین رفتاری دارند، در حالی که این روش به خواسته ملت، مردم، نظام و کشور آسیب می‌رساند. مطمئناً نقص‌هایی وجود دارد و همه جا گل و بلبل نیست. اما با شرایط تحریم‌ها و وجود مسائل بین‌المللی، هر کسی چالش کوچکی برای مملکت و مردم ایجاد کند، برخلاف رویه مردم و حماسه انتخابات است.

بیگدلی ادامه داد: آقایان نظراتی را می‌دهند و نهایت حداکثر 30-40 نفر از آن حمایت می‌کنند. آنها جایگاهی در مجلس ندارند. حتی اگر حرف حقی را هم بزنند، چون از زبان آنها مطرح می‌شود، مطمئناً بقیه با تردید به آن نگاه می‌کنند و حتی ممکن است مورد اقبال قرار نگیرد.

نماینده مجلس درباره مقایسه پزشکیان با بنی صدر بیان کرد: من این قیاس را برخاسته از بی‌ایمانی آنها می‌دانم. بیش از 40 سال است که همه پزشکیان را به وفاداری به کشور، نظام و مهم‌تر از آن، مردم می‌شناسند و سوابق او در 8 سال دفاع مقدس مشخص است. اقدامات او و خانواده‌اش کاملاً معلوم است. هماهنگی ایشان با حاکمیت و شخص رهبری نیز مشخص است. این القاب را به او نسبت دادن نه از عدم شناخت بلکه متاسفانه از ضعف ایمان است. 

بیگدلی تشریح کرد: عدم کفایت به چه معناست و برای چه کسی استفاده شده است؟ برای کسی که به نظام و کشور آسیب می‌زد و علیه خواست مردم حرکت می‌کرد. عدم کفایت وقتی مطرح می‌شود که فردی عمداً و به صورت برنامه‌ریزی‌شده به نظام صدمه بزند. این ادبیات در مجلس، سیاسیون و مردم هیچ جایگاهی ندارد و به این موضوع می‌خندند. در حقیقت به یک طنز شباهت دارد تا یک راهکار واقعی.

این نماینده مجلس گفت: رئیس‌جمهور آدمی نیست که با مطرح کردن این موضوعات به کسی امتیاز بدهد و اهل بده‌بستان و هراس از تهدید نیست. نوع رفتار و شخصیت رئیس‌جمهور طوری است که اصلاً در وادی معامله کردن نیست. با کسی می‌توان بده‌بستان سیاسی داشت که اهل معامله باشد. این افراد هنوز از ناراحتی بیرون نیامده‌اند چون دوست داشتند دولت در سایه را رسمی کنند اما نتوانستند.

وی افزود: آنها سال‌های سال برای این مهم برنامه‌ریزی کردند اما نشد و به همین دلیل دست‌بردار نیستند. آقایان باید بدانند که 4 سال آقای پزشکیان رئیس‌جمهور است و 3 سال دیگر انتخابات مجلس است. آن زمان بیایید خودتان را عرضه کنید و مردم باز با رای‌های 3، 4 درصدی جواب شما را می‌دهند. این رفتارها در هر حالت و زمانی مورد پسند جامعه و مردم نیست.

‌او در پاسخ به سوال «بخش دیگری از تندروهای مجلس در پی حکم آقای لاریجانی  در شعام  چنین گفتند که چون آقای لاریجانی کاربلد است او را آوردند که در سایه دولت را اداره کند و  قرار است ضعف‌های مدیریتی دولت را بپوشاند. نظرتان درباره این نوع اظهارنظرها چیست؟» گفت: خیر. آقای رئیس‌جمهور از هر کسی که بتواند کمک کند استقبال می‌کند. حتی به شهردار تهران فضا و میدان داد تا ساختمان‌های تخریب‌شده در جنگ 12 روزه را بازسازی کند. چنین تفکری سایه بر دولت ندارد که دولت در سایه را تشکیل دهد. آقای لاریجانی جزو افراد صاحب فکر و اندیشه در کشور است و در بهترین زمان از او استفاده می‌شود. آقای رئیس‌جمهور از تمام جناح‌ها، گروه‌ها و تفکرات در بدنه دولت استفاده کرده است. در حالی که سه سال پیش و زمان دولت شهید رئیسی شاهد بودیم که چه بلایی سر سیاسیون آوردند. هر کسی که با دولت زاویه داشت بلافاصله کنار گذاشته شد.

بیگدلی ادامه داد: شاید در دولت‌های دیگر هم این اتفاق رخ داده اما در دولت آقای پزشکیان از همه سلایق استفاده می‌کنند. وقتی وفاق ایجاد شده و با توجه به اینکه به جایی رسیدیم که دشمنان از کوچک‌ترین ضعف، تنش و مسائل علیه مملکت استفاده کنند، با مطرح کردن این موضوع (عدم کفایت) به نوعی دشمن راحت‌تر به اهداف خود می‌رسد. باید وحدت داشته باشیم اما تشدد تفکرات و آرا و نقد منصفانه و سازنده واجب و ضروری است اما تخریب و توهین به نوعی دشمن شاد کردن است و باید این رفتارها اصلاح شود.

نماینده خدابنده در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه این رفتارها به وحدت و انسجام ملی ضربه می‌زند، در پایان گفت: باز هم می‌گویم وقتی افرادی که این رفتارها را دارند حتی حق هم بگویند، جامعه از آنها قبول نمی‌کند. در بحث استاندار مازندران به نوعی حق می‌گفتند اما کامنت‌هایی که در جواب آنها نوشتند چه بود. مردم حرف‌های آقای استاندار را قبول نداشتند اما به خاطر لج آقایان کامنت می‌گذاشتند. این باعث می‌شود که جایگاه خود را از دست بدهند. اگر همین 4، 5 درصد را از دست بدهید هم چیزی باقی نمی‌ماند.

۳۱۲۲۲

منبع: هم میهن