معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که سقف تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

غلامرضا کاظمیان در آیین افتتاح پروژه‌های هفته دولت در شهرستان جاجرم با اشاره به پیگیری‌های استاندار و مسئولان استان و شهرستان اظهار کرد: برای تمامی متقاضیان مسکن ملی شهرستان جاجرم زمین تامین شده و تلاش می‌کنیم این زمین‌ها به سرعت به مسکن تبدیل و تحویل مردم شود تا متقاضیان هم صاحب خانه شوند و هم بتوانند آن را حفظ کنند.

کاظمیان با تأکید بر سرعت‌بخشی به پرداخت تسهیلات اظهار داشت: باید روند پرداخت این تسهیلات به حداکثر سرعت ممکن برسد تا شاهد رشد و توسعه مناسب در حوزه مسکن باشیم.

وی همچنین یادآور شد: به تاسی از منش دولت شهید رجایی، وظایف خود را به بهترین نحو انجام می‌دهیم و به عنوان نماینده معین وزارت راه و شهرسازی در خراسان شمالی، در چارچوب حوزه معماری و شهرسازی مسائل استان را پیگیری می‌کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به کمبودها در حوزه ارتباط‌پذیری استان گفت: در بخش جاده، راه‌آهن و فرودگاه مشکلاتی وجود دارد که باید با همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی این مسائل برطرف شود. برای تأمین زمین جهت ساخت مسکن، وزارت راه و شهرسازی متعهد است که با تمام امکانات و توانمندی‌ها اقدام لازم را انجام دهد.

وی تاکید کرد: پروژه‌های مسکنی که دارای زیربنای حداقلی هستند باید به سرعت تحویل مردم داده شوند. هدف صرفاً ساخت مسکن نیست، بلکه توسعه شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان مدنظر است. در حوزه شهرسازی و طرح جامع تفضیلی، استان وضعیت مناسبی دارد، اما در بخش معماری و طراحی شهری نیاز به فعالیت‌های گسترده‌تر احساس می‌شود.

کاظمیان در پایان خاطرنشان کرد: خراسان شمالی هنوز به جایگاه واقعی خود دست نیافته و با سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت‌ها می‌توان استان را به تراز کشوری رساند.

48