تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از ترافیک فوق سنگین به طول ۱۵ کیلومتر در محورهای خروجی استان خبر داد و گفت:محور ورودی گیلان از عوارضی تا پیچ شاه عباسی با ترافیک سنگین مواجه است.

به گزارش خبرآنلاین،فریبرز مرادی اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در محورهای خروجی گیلان از محدوده پلیس راه تا امامزاده هاشم به صورت فوق سنگین و به طول ۱۵ کیلومتر گزارش شده است.

مهر در خبری نوشت:مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان افزود: همچنین در محور ورودی استان، محدوده عوارضی تا پیچ شاه عباسی با ترافیک سنگین مواجه است.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت زمان سفر توسط مسافران ادامه داد: با توجه به حجم بالای تردد، توصیه می‌شود رانندگان و مسافران نسبت به برنامه‌ریزی دقیق زمان حرکت خود اقدام کنند تا از ترافیک سنگین و معطلی‌های احتمالی جلوگیری شود.

مرادی همچنین از تلاش مستمر نیروهای راهداری برای روان‌سازی ترافیک خبر داد و افزود: با توجه به شرایط موجود و ایجاد لاین تردد موقتی در محور سراوان به امامزاده هاشم اما همچنان در جاده‌ها ترافیک سنگین وجود دارد و رانندگان باید با احتیاط بیشتری تردد کنند.

۲۲۳۲۱۷

منبع: مهر