تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶

امید جهان‌ که ساعتی پیش بر اثر سکته قلبی درگذشت، چندی پیش با حضور بر مزار پدرش در صفحه اینستاگرامش نوشت: ««اگر خریدنی بود می‌خریدیم، برای مادر؛ کمی جوانی، برای پدر؛ عمر دوباره و برای خودمان؛ خنده‌های کودکی.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امید جهان، خواننده بوشهری که شامگاه گذشته، جمعه ۲۱ شهریورماه پس از اجرای برنامه در جشن خرمای بم، دچار سکته قلبی شده بود، امروز شنبه ۲۲ شهریورماه در بیمارستان پاستور بم درگذشت.

این سرنوشتی بود که محمود جهان، پدر امید جهان نیز به آن گرفتار شد. محمود جهان  ۸ مرداد ۱۳۹۶ برای اجرای کنسرت به ماهشهر رفته بود و قرار بود ۱۰ مرداد به مناسبت ولادت حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) به صحنه برود اما پیش از اجرای کنسرت بر اثر عارضه قلبی به بیمارستان منتقل شد. این خواننده موسیقی محلی در همان روز ۸ مرداد در بیمارستان صنایع پتروشیمی شهرستان بندر ماهشهر بر اثر عارضه قلبی درگذشت.

امید جهان در یکی از پست‌های اینستاگرامی‌اش بر سر مزار پدر چنین نوشته بود: 

«اگر خریدنی بود می‌خریدیم
برای مادر؛ کمی جوانی
برای پدر؛ عمر دوباره
و برای خودمان؛
خنده‌های کودکی...قدر داشته‌ها رو بدونیم.» 

۲۴۲۲۴۲