فرمانده پایگاه مقاومت بسیج میرزا کوچک خان جنگلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از اجرای ۵۴ برنامه فرهنگی، ورزشی، بصیرتی و اجتماعی در هفته دفاع مقدس و هم‌زمان با دومین رویداد کنگره ملی سه هزار شهید استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،ابوالفضل صیادجو در گفت‌وگویی اظهار کرد: هفته دفاع مقدس امسال با دومین کنگره ملی سه هزار شهید استان سمنان هم‌زمان شده و این اداره کل برنامه‌های متنوعی را در سطح استان و شهرستان‌های تابعه پیش‌بینی کرده است.

وی با اشاره به بخشی از این برنامه‌ها گفت: دیدار با خانواده معظم شهدای منتسب به کارکنان اداره کل، نشست بصیرتی با موضوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی کارکنان بسیجی، مراسم سراسری تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس، تجلیل از فرزندان شهید مدیر و کارآمد، برپایی نمایشگاه دستاوردهای ۴۷ سال انقلاب اسلامی، تشکیل حلقه‌های صالحین ویژه کارکنان بسیجی، کارگاه‌های آموزشی خودحفاظتی، تبلیغات محیطی، برگزاری اردوهای جهادی در روستاهای هدف، یادواره شهدای کارکنان دولت و گلباران مزار شهدا بخشی از برنامه‌های این هفته است.

صیادجو فلسفه اصلی کنگره ملی سه هزار شهید استان سمنان را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و افزود: این برنامه‌ها فرصت مغتنمی برای انتقال پیام‌های دفاع مقدس به نسل جوان است؛ نسلی که جنگ را از نزدیک تجربه نکرده اما نیازمند آشنایی عمیق با ارزش‌های آن دوران است.

وی دفاع مقدس را مدرسه‌ای بزرگ دانست و تصریح کرد: هشت سال مقاومت ملت ایران دستاوردهای عظیمی را به همراه داشت و امروز نیازمند بازخوانی فرهنگ تفکر بسیجی برای مقابله با هجمه‌های تبلیغاتی دشمنان هستیم.

فرمانده پایگاه بسیج میرزا کوچک خان جنگلی خاطرنشان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با شبیخون فرهنگی به دنبال از بین بردن فرهنگ ایثار و شهادت و جایگزین‌سازی الگوهای غربی در ذهن جوانان هستند، اما خون شهدا موجب بیداری اسلامی و جهانی شد و هر افتخار و پیشرفتی که امروز نصیب کشور شده از برکت ایثار آنان است.

صیادجو در پایان تأکید کرد: تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا وظیفه‌ای ملی است و باید با بازخوانی صحیح واقعیت‌های جنگ تحمیلی، نقش ارزشمند رزمندگان و خانواده‌های شهدا را برای نسل جدید تبیین کنیم.

48