استاندار خراسان شمالی از حمایت کامل استانداری برای احداث کمپ بین‌المللی کشتی در بجنورد و همچنین حضور تیم کشتی استان در لیگ برتر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، در نشست مشترک بهمن نوری استاندار خراسان شمالی با اکبرزاده مدیرکل ورزش و جوانان استان، کشمیری سرپرست هیأت کشتی، دلیریان رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر بجنورد و امیر محمدی عضو سابق تیم ملی کشتی، موضوع تیم‌داری کشتی استان در لیگ برتر مورد بررسی قرار گرفت.

باور به جایگاه ورزش در جامعه

استاندار خراسان شمالی در این نشست با تأکید بر اهمیت ورزش در ارتقای اجتماعی و فرهنگی جامعه گفت: در تمام عرصه‌های اجتماعی حضور دارم و ورزش را باور دارم، چرا که روحیه جوانمردی را به جامعه تزریق می‌کند و اگر ورزش در جامعه نهادینه شود، اتفاقات ارزشمندی رقم خواهد خورد.

وی با اشاره به ارتباط نزدیک خود با وزیر ورزش و رئیس فدراسیون کشتی افزود: این رفاقت‌ها باعث شده است انتظارات از ما بالا برود و مسئولیت‌مان سنگین‌تر شود.

حمایت استانداری از کشتی خراسان شمالی

نوری با اعلام حمایت جدی از پروژه احداث کمپ بین‌المللی کشتی در بجنورد تصریح کرد: با تمام توان از این پروژه پشتیبانی می‌کنم و تأمین مالی آن را استانداری برعهده خواهد گرفت.

وی همچنین بر اهمیت حضور تیم کشتی استان در لیگ برتر تأکید کرد و ادامه داد: برای حضور تیم کشتی خراسان شمالی در لیگ برتر از هر حیثی کمک خواهم کرد و هر اقدامی که در توان باشد انجام می‌دهم تا کشتی استان در سطح ملی بدرخشد.

نقش ورزش در توسعه استان

استاندار در پایان یادآور شد: توجه به ورزش به‌ویژه رشته‌های پرطرفدار و پرافتخار مانند کشتی، سرمایه‌گذاری در حوزه اجتماعی است و می‌تواند به انسجام، نشاط و امید در میان نسل جوان کمک کند. توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز بخشی از مسیر پیشرفت استان است که باید با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها دنبال شود.