روابط عمومی حزب‌الله روز شنبه با صدور فراخوانی، خواستار حضور گسترده لبنانی‌ها در سالروز شهادت «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی‌الدین» شد.

به گزارش خبرآنلاین، خواستار حضور گسترده لبنانی‌ها در اولین سالروز شهادت شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی‌الدین» (دو دبیرکل سابق حزب الله) شد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی حزب‌الله امروز طی یک فراخوان، در این فراخوان آمده است: از مردم دعوت می‌کنیم در مراسم گرامیداشت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین که در تاریخ ۲۷ سپتامبر (پنجم مهرماه) برگزار می‌شود، شرکت کنند.

سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در تاریخ ۶ مهر ۱۴۰۳ (مطابق با ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴) در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید. این حمله که توسط جنگنده‌های اسراییلی انجام شد، مقر اصلی حزب‌الله در بیروت را هدف قرار داد.

این حمله همچنین منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد حزب‌الله و سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد که در محل حضور داشتند.

شهید سید هاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۳ (مطابق با ۴ اکتبر ۲۰۲۴) در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

310310